Autotallit ja autokatokset - muokkaus ja räätälöinti - Kause Oy - Autotalli ja autokatos - Kause Oy

Sisältöön

Päävalikko:


Muokkaa yksilöllinen Suomelasi
 
Suomela autosuojarakennukset pystytetään tehdasvalmisteisista, nopeasti asennettavista pienelementeistä. Perusmallistoon on valittu kysytyimmät autosuojavaihtoehdot. Mikäli näistä ei mikään vastaa tarpeitasi, voit muokata samoista elementeistä ja muista valmiista rakennusosista oman vaihtoehtosi.
 
Mitat
Voit muokata rakennuksen pituutta ja leveyttä. Vakiomittainen elementti on 1200mm, mutta myös muunlaiset mittamuutokset ovat mahdollisia.
 
Ikkunat ja ovet
Voit lisätä ikkunoita ja ovia tai siirtää niiden sijaintia elementtijaon (120 cm) sallimissa rajoissa. Ikkunoiden vakiokoko on 11x6.
Käyntioven koko on 9x21 ja autotallin oven vakiokoko on 25x21. Saatavana on myös muun kokoisia nosto-ovia, pariovia ja muita erikosiovia.  
 
Ulkoverhous
Vakiotoimituksessa (kylmä rakenne) elementteihin on valmiiksi asennettuna pohjamaalattu pystyverhouspaneeli (20x120 UYV).
Elementeistä syntyy saumaton ja valmis ulkoseinä. Kylmä seinärakenne on saatavana vain pystyverhottuna.

Jos valitset elementit lämpöeristysvalmiudella, voit valita ulkoverhoukseksi pysty- tai vaakaverhouksen. Lämpöeristysvalmiuden mahdollistavat elementit toimitetaan valmiiksi tuulensuolevytettyinä. Myös pystytuuletusrima on valmiiksi asennettuna elementtiin. Verhouslauta toimitetaan pitkänä tavarana ja se asennetaan työmaalla. 

Vaakaverhous kiinnitetään suoraan pystytuuletusrimoihin. Pystyverhouksen mukana toimitetaan tarvittavat vaakatuuletusrimat, jotka asennetaan seinään työmaalla ennen ulkoverhouksen asentamista. 
 
Katto
Valittavanasi on 1:3 vakio harjakaton lisäksi 1:2 harjakatto, 1:4 pulpettikatto ja ns. moderni 1:3 kattomalli. Erikoistilauksesta saatavana myös muita kattokaltevuuksia ja malleja.
 
Vakiotoimituksessa kattorakenteet on suunniteltu tiilikuvioidulle peltikatolle. Tämän lisäksi valittavanasi ovat vaihtoehdot tiili- ja huopakatteelle. Voit lisätä myös haluamasi katemateriaalit toimitussisältöön.
 

Sisäänajo ja rakennuksen kätisyys
Perusvaihtoehdoissa talliin ja katokseen ajo on rakennuksen päädystä. Kaikki pohjaratkaisut saat myös peilikuvina.
 
Muut muutostarpeet
Autamme mielellämme silloinkin, kun muutokset vaativat poikkeamista valmiiden rakennusosien vakiomitoituksesta ja rakenteista.


 
 
Takaisin sisältöön | Takaisin päävalikkoon